Fortnite Down för den nya version 6.31-uppdateringen

Fortnite Down för den nya version 6.31-uppdateringen

[Update] Epic har tagit Fortnite-servrar offline när de tar bort den senaste korrigeringen. Du kan se allt som ingår i 6.31 Patch här. [Original story] Nästa Fortnite-uppdatering kommer snart. Epic Games tillkännagav att uppdateringen v6.31 kommer att anlända tisdagen den 27 november och serverns driftstopp förväntas börja 02:00 PT / 5 AM ET / 10:00 GMT / 20:00 AEST den dagen.

Epic har inte tillhandahållit en fullständig lista över de ändringar som följde med den här uppdateringen, men formuleringen och versalerna i utvecklarens uttalande innehåller några tips. Omnämnandet av “uppblåsning” hänför sig antagligen till hagelgeväret, ett legendariskt vapen i spelet. Enligt FortniteIntel kommer uppdateringen att öka hagelgevärets effektivitet genom att öka dess skador i det närliggande rummet, samtidigt som det minskar dess skada på räckvidd.

Fortnite-nyhetsskott i spelet med Pump Shotgun’s Epic och Legendary-varianter kommer snart att finnas med nya kläder.

Epic skrev på Reddit och sa att de ville fixa ett fel där spelare kunde fortsätta att gå på slagfältet även om de eliminerades. “Vi kommer att ha en lösning så fort vi kan”, sa Epic. Sa.

Tisdagens Fortnite-uppdatering är den största sedan uppdatering 6.30, som förra veckan lade till ett nytt vapen, Dynamite-baren och ett begränsat läge som heter Wild West. Ett annat nytt vapen, Ghost Gun, har lagts till i Save the World-läget.

Å andra sidan dök Ralph från Disneys Wreck-It Ralph-filmfranchise nyligen upp i Fortnite som en del av ett opublicerat påskägg som har potential att främja den nya Ralph Breaks The Internet-filmen.