Min DGT-app kan äntligen lagligen ändra min fysiska licens

Min DGT-app kan äntligen lagligen ändra min fysiska licens

Under januari kom vi med särskilt viktiga nyheter för alla invånare i Spanien, då generaldirektoratet för trafik lanserade en ansökan (min DGT) för att kontrollera allt som rör vårt fordon under testfasen. fordonsregistreringspunkter, böter, försäkringsstatus etc. virtuellt körkort, som är den viktigaste funktionen, den erbjöd oss ​​samma information som fysisk information, men för närvarande kunde den inte ersätta den.

Nåväl, det nådde våra öron och slutligen, jagMin DGT-applikation kan helt ersätta min fysiska licens att vi kan lämna den bortglömd i en låda och vid behov flytta runt med vår smartphone, vilket är den enda avgörande faktorn. Detta är ett bra steg för alla förare i Spanien och de kommer snart att kunna lämna hela sin portfölj hemma.

Med mobila betalningar och min DGT är det bara att digitalisera mitt DNI

Min DGT-applikation kan nu laddas ner av alla användare. Allt vi behöver använda är är att använda identifieringstjänsten ‘cl @ och’. Om vi ​​inte använder den här tjänsten ännu, måste vi registrera oss, men om du har utfört någon form av officiellt förfarande har du förmodligen ett konto. Som visas i videon nedan för min DGT-applikation, Ansökan ändrar digitalt dokument för vårt körkort och fordon.

Med hänsyn till detta och med hänsyn till att vi kan göra alla betalningar från vår mobiltelefon som ett kreditkort, kan spanska invånare bara bära sitt National Identity Document (DNI) digitalt på vår smartphone. så att vi kan glömma vår plånbok helt hemmaEftersom den kommer att ersättas helt av mobiltelefonen.

min DGT

Med detta framsteg av DGT tror vi att det är något som inte kommer att hålla länge (på sätt och vis har det fått tekniska framsteg), med tanke på att de senaste spanska identitetsdokumenten har NFC. Absolut, mycket goda nyheter för dem som vill hoppa rakt in i den digitala tidsåldern Vår smartphone är ett verktyg med flera användningsområden utöver att söka eller skicka “whatsapps”.